tirsdag den 3. december 2013

December

Måneden vi alle i større eller mindre grad ser frem til og, for mit vedkommende, har glædet sig helt ubeskriveligt meget til i år. 
At kalenderen siger december, betyder nemlig, at der er gået en måned+ siden min operation, og at det nu snart er TYGGE-TID!
I dag er der 9 dage til. 9 DAGE. Hvor blev tiden af? 

Flere spørger om jeg har smerter og hvordan jeg efterhånden har det. Hver gang kan jeg forestille mig, at jeg ligner et ligeså stort spørgsmålstegn som jeg føler mig. Smerter? 
...For jeg kan knapt huske følelsen af de få smerter jeg har haft, og jeg føler jo alt er som det plejer at være. Det er virkelig ikke til at forstå jeg har været gennem det. Det er snart helt overstået. Wow.

Hvis ikke det var for maden - som forresten stadig er god! (se billeder), samt min smule hævelse og skævhed, ér alt præcis tilbage til normalen. 
Jeg startede igår på arbejde i børnehaven efter godt 4 ugers sygmelding, og det er med næsten fuld energi. Jeg kan løbe rundt med ungerne ude, kulden gør ikke ondt - som den gør ved nogle kæbepatienter - og jeg er til min overraskelse ikke bange for at sætte mig på gulvet og engagere mig i aktiviteter, der kan være 'til fare' for min kæbe. Det er fantastisk. 

I weekenden strakte fantasien sig helt til, at jeg, med hjælp fra min søde kæreste, begav mig ud på FASANGRYDE OG BAGTE KARTOFLER M. AIOLI! Efter halvanden time var fuglen så mør, at den ingen problemer bragte - og opskriften vil klart blive brugt i fremtiden! MUMS


Som opdatering på mit ansigt, trækker min læbe fortsat skævt, hvilket gør, at min næse gør det samme. Det er selvfølgelig en ting, jeg er en smule nervøs over mht. fremtiden, men jeg ser tiden an. Vi ser hvad der sker efter alle sting har opløst sig og at jeg igen får fuld følelse :-)


Jeg glæder mig bare HELT VILDT til den tid, der skal komme og til alle de ting, der skal ske den næste måneds tid! - og fremadrettet.

Må I nyde december ligeså meget som mig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar